Onze twee winkels staan tot uw dienst voor alle kopieer- en afdrukwerk, schrijf- en kantoorbenodigdheden en kantoormateriaal te Komen en Le Bizet

Afdrukwerk & Schrijf- en kantoorbenodigdheden

Voor particulieren en professionals

Kom van onze kopieer- en afdrukdiensten genieten in onze twee winkels gelegen te Komen en Le Bizet, dichtbij Ieper. Wij verzekeren de afdruk van al uw documenten en communicatiedragers: affiches, kaarten, flyers, brochures, visitekaartjes… Daarnaast vindt u in onze winkels een ruime keuze aan schrijf- en kantoorbenodigdheden en inktcartridges en toner voor alle printers.

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle levering van de bestellingen
  • Afdrukkwaliteit
  • Faxdienst – scannen van documenten

RICOH PARTNER

Voor ondernemingen & professionals

Dankzij een officieel Ricoh partnerschap bieden wij u een ruim gamma aan afdrukmateriaal voor uw onderneming, school of bestuur. De multifunctionele printers in ons aanbod worden te koop aangeboden of kunnen worden gehuurd via een leasingsysteem. Daarnaast, staan wij tot uw beschikking voor het uitvoeren van het onderhoud en de herstelling van de machines, al dan niet in het kader van een jaarlijks contract.

  • Reactiviteit
  • Depannage ter plaatse in max 8u
  • 100% van de stukken in stock
  • Geen tussenpersoon
Logo RICOH
Verkoop van kopieerapparaten

2 WINKELS TOT UW DIENST

Gelegen te Komen en Le Bizet

Op zoek naar een gespecialiseerde drukker voor het afdrukken van uw verscheidene documenten? Wij beschikken over twee winkels gelegen te Komen-Waasten, de ene te Komen en de andere te Le Bizet. Ongeacht uw vraag staat onze firma, welke kan terugkijken op bijna 30 jaar ervaring, tot uw beschikking en garandeert u een expressdienst. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze reactiviteit en de kwaliteit van ons werk.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.